Şehit Jandarma Er Ayvaz Gür İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.(İyi İnsan olma gayreti)

Misyon: Atatürk İlkeleri ışığında, nitelikli eğitim alan, pozitif ilimlerle donatılmış, her alanda başarıyı hedefleyen, ulusal ve evrensel değerlere saygıyı ilke edinen, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzdaki Her öğrenci kendi dünyasında başarılıdır. Kendini ifade edebilen,Çevresine saygılı,İnsani değerleri yüksek her birey bizim için BAŞARILIDIR...

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Nisan ayında spor şenliği yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orhaneligumuspinar.meb.k12.tr

Adres - Gümüşpınar Köyü Orhaneli/BURSA

Yerleşim Yeri - Gümüşpınar mahallesi Orhaneli BURSA

Adres - Gümüşpınar Köyü Orhaneli/BURSA

Ulaşım il ve ilçe merkezinden ana yola Orhaneli otobüsleri vardır. Okul için özel araçlarla geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 50 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.